Η ΘΑΣΟΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

New Era Apartment Παναγία, ΘάσοςΠαραθεριστική Κατοικία

Ζητήστε προσφορά τώρα

Στείλτε μια αίτηση προσφοράς στον οικοδεσπότη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε τα επαληθευμένα στοιχεία επικοινωνίας του οικοδεσπότη.

Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο New Era Apartment, μια γοητευτική ενοικίαση διακοπών που βρίσκεται στην καρδιά του γραφικού χωριού της Παναγίας. Αυτό το παραδοσιακό χωριό βρίσκεται κοντά στην παραλία της Χρυσής Αμμουδιάς και προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές στη Θάσο.

Χτισμένο σε μια γαλήνια και δροσερή περιοχή, ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού, το New Era Apartment προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο, ενώ απέχει λίγα μόλις βήματα από τα αξιοθέατα του χωριού. Το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις οικογένειες, προσφέροντας άνετη διαμονή που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Ξεκινήστε τα πρωινά σας με μια χαλαρή βόλτα στις κοντινές φυσικές πηγές, όπου οι χαλαρωτικοί ήχοι του νερού που ρέει θα δώσουν έναν ήρεμο τόνο στη μέρα σας. Οι λάτρεις της ιστορίας θα χαρούν να επισκεφθούν το τοπικό μουσείο ελαιολάδου, όπου μπορείτε να μάθετε για την πλούσια κληρονομιά του νησιού και τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής ελαιολάδου. Για όσους αγαπούν την ύπαιθρο, τα γύρω δάση και τα βουνά προσφέρουν μια σειρά από μονοπάτια ιδανικά για περιπάτους και πεζοπορίες στη φύση, παρέχοντας εκπληκτική θέα και μια ευκαιρία να βυθιστείτε στη φυσική ομορφιά του νησιού.

Όσον αφορά το φαγητό, η Παναγία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά από υπέροχα εστιατόρια και ζεστά καφέ, όπου μπορείτε να απολαύσετε νόστιμη τοπική κουζίνα και να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι παγωμένο καφέ. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα του χωριού και η παραδοσιακή γοητεία κάνουν κάθε γεύμα μια μοναδική εμπειρία.

Μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Παναγία, θα βρείτε τη Χρυσή Ακτή, μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. Περάστε τις μέρες σας απολαμβάνοντας τον ήλιο, κολυμπώντας στα κρυστάλλινα νερά ή χτίζοντας κάστρα με άμμο με τα παιδιά σας. Η ήπια κλίση της παραλίας και η ψιλή χρυσαφένια άμμος την καθιστούν ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Στο New Era Apartment, θα απολαύσετε σύγχρονες ανέσεις και προσεγμένες πινελιές που κάνουν τη διαμονή σας άνετη και άνετη. Από μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα έως ένα άνετο υπνοδωμάτιο και σαλόνι, κάθε λεπτομέρεια έχει ληφθεί υπόψη για να εξασφαλίσει μια χαλαρωτική και ευχάριστη διαμονή.

Σας προσκαλώ θερμά να ζήσετε την ομορφιά και την ηρεμία της Παναγίας κατά τη διαμονή σας στο New Era Apartment. Για τις καλύτερες προσφορές μας και μια εξατομικευμένη πινελιά, επικοινωνήστε μαζί μου απευθείας. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω και να σας βοηθήσω να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις στο όμορφο νησί της Θάσου.

Θερμούς χαιρετισμούς,
Χριστίνα


Διαμέρισμα

New Era
4
1
Υπνοδωμάτια: 1
Μπάνια: 1
Διπλό κρεβάτι: 1
Κουκέτα: 1
Καναπές-κρεβάτι για 2: 1
Μέγεθος: 50 m²

Κλιματισμός, Θέρμανση, Ανεξάρτητη είσοδος, Βεράντα, Τέντα ήλιου, Σήτες, Ηχομόνωση, Κουζινάκι, Ψυγείο, Επιτραπέζιες Εστίες, Βραστήρας, Smart TV, Σεσουάρ μαλλιών, Δωρεάν προϊόντα περιποίησης, Απλώστρα ρούχων, Ντουλάπα, Μπαγκαζιέρα, Κρεβατάκι μωρού (κατόπιν συνεννόησης), Παιδικό καρεκλάκι φαγητού (κατόπιν συνεννόησης)

Παροχές

  • Δωρεάν WiFi

Διατροφή

  • Αυτοεξυπηρετούμενα

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Αποδοχή κατοικιδίων (κατόπιν αιτήματος)

Τοποθεσία

Παναγία, Θάσος
Λήψη οδηγιών GPS: 40.731358 | 24.726630

Ζητήστε προσφορά τώρα

Επικοινωνήστε απευθείας
Στέλνοντας αυτό το αίτημα, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:

  1. Το αίτημά σας θα διαβιβαστεί απευθείας στο κατάλυμα New Era Apartment και όχι στη Go-Thassos.
  2. Η συνενόηση που θα ακολουθήσει και έχει σχέση με το αίτημά σας θα γίνει απευθείας με το κατάλυμα New Era Apartment.
  3. Το κατάλυμα New Era Apartment ίσως ζητήσει μια προκαταβολή για την οριστικοποιήση της κράτησής σας.
  4. Η Go-Thassos διευκολύνει την επικοινωνία σας με το κατάλυμα New Era Apartment και μόνο. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συμφωνία ή συναλλαγή ανάμεσα σε σας και το κατάλυμα New Era Apartment.

Επικοινωνήστε απευθείας

Christina
Χριστίνα

Η Go-Thassos.gr προσφέρει

Καλύτερες τιμές

Χωρίς μεσάζοντες. Είναι τόσο απλό.

Ευκολία & Ασφάλεια

Κάντε την κράτησή σας απευθείας με τον ιδιοκτήτη.

Απίστευτες ευκαιρίες

Εκπτώσεις και προσφορές μέχρι και την τελευταία στιγμή.

100% Επαληθευμένα

Είμαστε επιχείριση 19 ετών και σας διαβεβαιώνουμε για το αληθές των καταλυμάτων.

00002717336

Πρόγραμμα Ζωντανών Εκδηλώσεων Θάσου 2024

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη Θάσο.

Βρείτε τοπικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις από πανηγύρια, εκθέσεις τέχνης, μουσικές παραστάσεις και πολλά άλλα!

Δείτε τα γεγονότα στη Θάσο!

Φόρουμ

Τελευταία Σχόλια

Loading...